Grilované šampiňóny s gorgonzozlou a pestom

02.04.2014 11:24

Nákupný zoznam

  • 20 väčších šampiňónov
  • 1/2 pohára zeleného pesta Baresa
  • 1/2 gorgonzoly Lovilio
  • 2 lyžice nasekanej čerstvej petržlenovej vňate
  • 1 balenie rukoly
  • balsamico Acentino

Ako na to?

úroveň: jednoduchý porcie: 4 čas: 15min

Postup

Šampiňóny umyjeme, osušíme a odstránime im nožičky. Syr rozdrobíme a zmiešame s pestom.

Asi 3 minúty opekáme šampiňóny klobúčikom nahor, potom ich obrátime, naplníme zmesou syra a pesta a grilujeme ďalších 5 minút.

Rukolu pokvapkáme balsamicom, naservírujeme na ňu šampiňóny a posypeme petržlenovou vňaťou.